söndag 26 april 2009

Att släppa taget

Jag känner mig så tom och samtidigt fylld av så mycket känslor. Det känns bekant, för jag har varit här alldeles för många gånger förr. Vad hände egentligen? Jag måste ha missat något, varit för blind för att se.

4 kommentarer:

Erika sa...

Det är lika bra att du är kvitt honom och jag hoppas att du finner styrkan att stryka honom ur ditt liv. Du förtjänar så mycket bättre! Sådana där människor är fulla med tomma ord och menar ingenting av vad de säger. Det enda de är ute efter är att utnyttja och få vad de vill ha. Utan en tanke på att de sårar människor där de dundrar fram. Och så länge det finns tjejer som låter honom hållas och är med i leken så kommer han aldrig att sluta, för det han gör tycker han är roligt,rätt och riktigt. Alla ursäkter och bortförklaringar är bara tomma ord. Kom ihåg det när han kommer krypande och ångrar sig så fruktansvärt mycket. Det betyder ingenting!

Önblad sa...

Ja tänk om du kunde släppa honom lika lätt och fort som den där fågeln flyger iväg.
Han har äntligen visat sin rätta sida och av hans beteende i helgen att dömma så är han falsk och en otroligt duktig lögnare utan några som helst skrupler. Det är inte många som klara av att bete sig som honom under en längre tid och ändå har samvete att se en av dom han för bakom ljuset i ögonen. Men nu vet du iaf. varför han inte ha velat "binda" sig... varför ha en när man kan ha flera. Fy fan, vilket jävla svin. Få han ur tankarna så fort du bara kan för han kommer aldrig att bättre sig.
Kramiz!!!

Lindsey sa...

Erika och Önblad: Ni vet båda vad jag pratat om med er, men jag vill faktiskt ta Rickard i försvar. Han är inget svin och jag känner honom väldigt väl och vet att han är en fin person, även om om situationen är som den är nu.

Erika sa...

Ja, han är så gullig och fin, en riktig kompis. En sådan som alla människor borde ha i sitt liv.
Gulleponken.
Men som sagt, du har gjort ditt val och jag kan inte göra något åt det. Men jag är inte så fasligt intresserad av att höra något mer om honom måste jag säga.
Nu har du definitivt godkänt spelets regel och därför finns det inget mer att säga om den saken.