fredag 13 februari 2009

Foppas Comeback


Ett nästan fullsatt Swebank Arena fylldes under gårdag kvällen med press, media, NHL-agenter och självklart majoriteten Modofans blandat med en nypa av tappra Skellefteåfans. Den huvudsakligen anledningen till detta uppbåd var självklart comebacken av en mycket efterlängtad hockeystjärna. Jag talar naturligtvis om Modos nr 21, Peter "Foppa" Forsberg. Men, icke att förglömma, n2 41, Victor Hedman, som imponerat stort och därför lockat till sig NHL-agenter, som eventuellt vill drafta honom.

Klippet ovan är från det otroligt snygga första målet, som gjordes efter 15:21, av ingen mindre än Foppa, assist av Oscar Steen. Hur det gick? Det vet nog de flesta redan vid det här laget, men för att strö salt i såren på Skellefteåfans, men självfallet åter glädja mina allierade, Modofans, kommer nedan en fin bild från slutreslutatet.

I just love hockey.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk om jag flirtat tillbaka med Foppa den där gången jag stod brevid honom på harrys. Då jag inte visste att jag stod brevid just honom, haha!
Vilken kväll. Ibland är det inte bra att försvinna in i sin egen lilla värld =p

Och nej, terrokar är inget för mig, jag håller mig till moonglade. Du skulle ha börjat spela där istället det är där jag har alla kontakter ;o)