lördag 14 februari 2009

Gösta hälsar


Från ett "livat" Pilgatan skålar jag och Gösta ikväll. De enda två som faktiskt tappert kämpar med att hålla oss vakna. Gösta är en högst oväntad men mycket glad överraskande present ... Tack ;-). För övrigt har inget nytt hänt. Persson sover och hans polare läser min bok om raggn.repliker. Over and out dear people.

3 kommentarer:

r1ll0.blogspot.com sa...

Gösta är NÄSTAN lika söt som ägarinnan.

Lindsey sa...

R1ll0: Tack för det *ler*. Men, jag e nog benägen att tycka att Gösta faktiskt ÄR sötare än mig. Men, jag har åtminstone inte lika mycket hår på kroppen som han ... ;O).

Anonym sa...

Hejsan svejsan! Jag är kass på att sitta vid datorn. Hinner aldrig svara på mail, gästboksinlägg osv. Det rä så mkt annat som ska göra vid datorn så jag hittar aldrig den tiden. Jag måste rensa gamla filmer, låtar. Sortera och radera bilder som jag har lagt in från mobil och kamera... Ajaj, får nästan lite panikkänslor när jag tänker på det. Just nu är jag på jobbet så nu känns det bra att sitta framför datorn. Slutar strax så nu ska jag skriva lite saker i boken till morgondagens personal. :-) Jag läser och ser att du har det bra. ;-) Kram och ta´t lugnt!