onsdag 16 december 2009

Grinigt humör

Håll er långt borta från mig idag, såvida ni inte vill få er en avhyvling eller två. Jag är nämligen på riktigt grinigt humör. Och jag är otroligt lättirriterad. Vet inte om det har med medicinen att göra och det faktum att jag knappt sovit i natt i kombination med hallucinationer om svarta små kryp som ätit sig in under huden och i öronen. Dags att gå på stan och möta upp Rickard. Jag lovar att vara snäll ;o).

6 kommentarer:

Suzan sa...

hoppas att du är på bättre humör nu =)

Helena sa...

De här måste vara en av de absolut grinigaste och gnälligaste och mest negativa bloggar jag någonsin råkat på. Finns det något i ditt liv som är positivt någon gång?

Lindsey sa...

Helena: Om min blogg nu är så förbannat, jävla grinig, gnällig och negativ jämt. Varför orkar du bry dig att läsa den då? Något tillför jag ju uppenbarligen, eftersom du dras hit.

Anonym sa...

Helena >>> Prova själv att gå med smärta dygnet runt och se hur jävla uppåt du blir. Eller så hittar du nåt annat att läsa som sagt. Din kommentar är tragikomiskt skrattretande.

Helena sa...

Jag går med smärta dygnet runt, alla dagar, sen 12 år tillbaka, ändå lyckas jag hittat guldkorn i tillvaron, och lyfta fram dem och inte hela tiden lyfta fram det negativa, självklart tillför bloggen något eftersom jag då och då återkommer, men ärligt talat Linda, jag känner inte dig, men jag skapar ju mig en bild av vad du är för person utifrån hur du skriver och uttrycker dig, det är något du bör tänka på, självklart ska du vara dig själv, men ha även i åtanke hur saker du skriver och säger uppfattas av andra. Se till att få den hjälp du faktiskt kan få om du inte hela tiden ser allt i svart.

Får jag komma med ett förslag? du har rätt att vara listad hos vilken läkare du vill, och på vilken hälsocentral som helst, så lista dig på ersboda hc, hos doktor Inga Sjöberg, tjänstgör 50 % och 50% som gynekolog

Telefon: 090-785 81 81.

inga.sjoberg@vll.se

Hon är mycket duktig och lyssnar och släpper inte taget om en patient innan problemet är löst. Hon ser till att remittera snabbt och ofta krävs det bara ett mail till henne så ordnar hon så man får komma dit man behöver.

O Rickard, hoppas du inte satte skrattet i halsen bara.

r1ll0.blogspot.com sa...

Helena >>> Näpp knappast, men jag positivt överraskad över vilken skillnad det är på denna din sista kommentar, som faktiskt var mycket välförfattad, och den första som jag uppfattade som att du gnällde över att Linda gnällde för mycket... Din sista kommentar kan jag faktiskt ta på allvar då den var mer konstruktiv, tack för det. Min åsikt är att denna blogg håler en bra balans mellan positivt och negativt, inte allt målas i svart.
Om det negativa är en närmast konstant värk så blir det förstås ett gäng inlägg om det, men ser tillvaron sådan ut, och man har en blogg, så skriver man självklart om det.
Jag vet inte vilken typ av värk du har, Helena, eller av vilken anledning, men jag hoppas att dina bra dagar överväger de dåliga och att du får en god jul.