torsdag 11 februari 2010

UPS är bara skit

I måndags beställde jag en sak via en sida. I slutsteget fick man välja om saken skulle levereras med Posten eller UPS. Jag tog det senare alternativet, då jag dels sedan tidigare erfarenhet vet hur Posten funkar (läs Ånge) och då det utlovades att med UPS skulle man ha saken inom 48h. Ni kan ju lätt räkna ut hur lång tid det gått idag och nu har dom flyttat fram datumet till den 12:e. Jag är fan i mig inte nöjd ! ! !

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hämta själv för bästa leverans, men då har du inget att klaga på... så det går ju inte... så dumt av mig det tänkte jag ju inte på.

Erika sa...

Är det det ups de har i amerika också?
När jag beställde ett par skor från amerika en gång så tror jag att de åkte ett par vändor kors och tvärs över amerika innan de hamnade på rätt väg. Fick vänta några månader men tillslut hittade de fram.
Rätt kul att se spårningsinformationen på det paketet. =)

Erika sa...

Ja, tyvärr var det ju för långt att hämta paketet själv ända där borta i amerikat.
Det är ju inte så ofta man internetshoppar nåot som finns på hämtvänligt avstånd ;)

r1ll0.blogspot.com sa...

Anonym >>> Så bekvämt du måste bo, som bor granne med alla nätbutiker! Att bara kunna hämta själv, istället för att beställa saker på internet... Vad har du för magisk adress som har så nära till precis allt?

Anonym sa...

Vart i sverige jag än bor så går det alltid fortare att sätta mig i bilen och köra de milen de nu kan vara än att logga in på bloggen och gnälla att den kollektiva transporten tar tid.

r1ll0.blogspot.com sa...

Anonym >>> Varför är du anonym? Är det lättare att kommentera om du slipper lägga ut namn? Har du förresten glömt läsa vad som står i marginalen av bloggen: "Det kommer alltid finnas de av er som stör sig på mina inlägg, men det är heller ingen som tvingat er att läsa min blogg, och det är som jag precis skrev, MIN BLOGG."
Ibland gör bloggare positiva inlägg, ibland mindre positiva. Att du har körkort tyder ju på att du är läskunnig, så vad är problemet? Jag inväntar också paket och det känns alltid som leveransen tar lång tid, så är det ju när man väntar på nåt gott.
Grattis till dig om du nu bor så nära till allt där du är, men jag hoppas du är medveten om att det just nu är du som gnäller?

Rogert sa...

Ja jag vet inte, man måste ju inte bo nära för att det ska gå fortare med egen bil. Och vad gör mitt namn för skillnad? Ni känner mig ändå inte. Ingen har tvingat mig att läsa och ingen kan förbjuda mig att kommentera, varsågod att censurera, men jag har likväl rätt till min åsikt, like it or not.

r1ll0.blogspot.com sa...

Det var det första kloka du sagt hittills, klart du har rätt till din åsikt.
Och om det går snabbare för dig att sätta dig i bilen än det tar Lindsey att skriva ett inlägg, så ska du absolut behålla din tid- och rumskrökande Rogertmobile (eller så är det inte den som krökar), och fortsätta besöka butiker personligen de gånger du behöver något.