tisdag 27 april 2010

Helgens sammafattning

Under fredagskvällen värmde jag och Rickard upp inför helgen. Vi sprättade några öl och Rickard lirade nya "God of War 3" som han fick som smygpresent av mig. Blev ganska så sent och vi kom i säng först runt 03 och vi vaknade runt 09:30 tror jag.

Lördagen inleddes med en delikat champagnefrukost a'la Bollinger. Det blev inge jordgubbar till, men vi grät inga tårar för den skull. Runt 15-tiden tog vi taxi ner till Lottas och avnjöt varsin öl innan vi promenerade bort till Allstars där det då var tänkt middag i goda vänners sällskap. Det där sk sällskapen var väldigt osynligt och jag tror man hade behövt lupp för att kunna skåda dom. Men jag och Rickard hade väldigt trevligt iaf trots det svala intresset från övriga parter. Under kvällen slöt så packet upp i form av ett stycke Mia, Johan, Marika och senare även Jennifer med sambo Magnus. En mycket trevligt kväll om jag får säga det själv.

Det blev sisådär sent under lördagen och vi kom i säng runt 02-tiden. Sov däremot ända fram till 12 på söndagen. Men det var nog en välbehövlig sömn för att orka med söndagens upptåg. Den blev tack och lov relativt lugn med bara mig och Rickard. På kvällen hade vi tänkt käka gott på Mariehems Pizzeria och därefter ta det lugnt hos Rickard igen. Men pizzerian höll på att stänga när vi kom, så vi fick ta med oss. Dock fick vi maten gratis tack vare att jag kläckte ur mig att Rickard fyllde år. Blev dock inget soft söndagsmys i sedvanlig ordning då vi fick sällskap av Marika.

Måndagen bjöd på smörgåstårta och tacos. Lugn dag med andra ord förutom ett litet besök på stan för min del. Klev upp tidigt idag tisdag eftersom Rickard började jobba 07:45. Gick förvånansvärt bra för min del. Jag är ju van att vakna tidigt för det mesta så. Men det är skillnad på att sova i en riktig säng än i min soffa =P. På vägen hem möttes jag av ett nytt "fint" konstverk på Länsstyrelsens hus (se bild).

Nu ska jag mest softa här hemma. Tänkte gå och fixa tre kartonger till på Clas Ohlsson och packa det sista. Därefter är det bara lite kläder kvar och skor.

Trevlig tisdag alla

Lindsey

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så du är inte singel längre nu när du har slantar?

Lindsey sa...

Anonym: För det första borde folk vid det här laget veta att jag hatar anonyma kommentarer. Det är fegt och töntigt. För det andra så huruvida jag är singel eller inte och huruvida det har med pengar eller inte att göra, är none of your business.

Anonym (eller känner du mig?) sa...

Kanske därför det är så kul att lämna dem just anonyma. Men ok, ha kul så länge det varar och så ser jag fram emot gnället i bloggen sen när det inte varar längre, och dramerna när du inser att slutet är nära och du inte får uppmärksamhet längre. Du får ursäkta, men det var roligare att läsa när det inte var så puttinuttigt hela tiden.

Lindsey sa...

Anonym: Jag har fattat så långt att du är förmodligen någon i bekantskapskretsen eftersom du tycks veta mer än du borde. Men jag fattar inte vad jag möjligen kan ha gjort dig för att du ska vilja mig ont hela tiden och verka gotta dig när jag har dåliga dagar eller ständigt klanka ner och gnälla på mig om jag säger något negativt i MIN blogg. Du är inget annat än en patetisk nolla i mina ögon. Bara det faktum att du kommenterar anonymt visar på vilken feg människa du är med minimalt självförtroende. Annars skulle du våga stå upp för dig och visa vem du är.

Anonym sa...

Du menar att en anonym är alltid samma anonym? Eller anonym kanske är upptaget om en redan är anonym?

Ska vi tala patetiskt? Kolla i spegeln...Jag har iaf ett jobb som jag trivs med och en man som älskar bara mig, och en fritid fylld med så mycket mer än alkohol och patetiskt gnäll. Tack för mig!

Ha de så bra... Hejsvejs...

r1ll0.blogspot.com sa...

Så om man är gift och har jobb är man lyckligare än om man inte har det? Vissa vill jobba men får inget jobb, studerar eller söker arbete. Och vissa är inte gifta för att de inte hittat den rätte eller tror på äktenskapet, och vill du ta dig ett järn så är det din kropp. Eller skit i det.
Var och en måste hitta lyckan på sitt eget sätt.
Fröken anonym har tydligen funnit lyckan i att gotta sig i när saker går illa för Lindsey, så om något går hennes väg så sticker det i ögonen på anonym, som då genast måste avreagera sig men inte våga stå för det.
Kan det vara så att anonym inte är så lycklig som hon tror, eller är det gammal hederlig jante?
Eller kanske bara avundsjuka eller skadeglädje? I vilket fall så är det väldigt oattraktivt och småaktigt. Om nu fröken anonym har ett så jävla perfekt liv, så fokusera på det då istället för att klanka ner på andras.

Anonym sa...

Vissa gillar förnedringstv, ala dokusåpa, jag föredrar dokusåpan lindseybloggen. Och enda sättet att stoppa mina inlägg som jag har min fulla rätt att skriva är väl för Linda att inte godkänna dem. Att ta klagandet vidare till fb är ju också att ta i. Idioter finns ju överallt så att säga, varför ta åt sig om man inte vet att anonym har rätt?

Fru Holmboms liv sa...

Hahahah, oj va svårt att klura ut vem "anonym" är:P

Svar till Lindsey: vi tror vi får nog vara kvar två-tre dagar till...hoppas vi iaf...vi vill ju så klart hem så fort som möjligt men man vågar inte hoppas för mycket:)

Trevligt att ni hade en trevlig helg!