fredag 2 april 2010

Famous stars

Gårdagen ägnades åt ett mycket trevligt besök på Universal Studios, där vi bla blev rejält blöta i Jurassic Park och även fick beskåda Wysteria Lane från Desperate Housewives. Vi ägnade hela fem timmar på området och på kvällen tog del två vid för dagschemat. Det började förvisso inget vidare, då vi fick sitta inne på LA Tours lilla sk kontor och vänta i 1½ timma innan faktiskt våran turistvärd dök upp med den nedcabbade minibussen. Plus för nedcabbat, då det var betydligt enklare att ta kort på de olika sevärdheterna, men minus för att både Rickard och jag hade förfrusit i princip varenda millimeter på våra kroppar under den 2 timma långa bussturen. Men det var en intressant tur, då vi fick se kändisars mångmiljardvillor till Hollywoodskylten.

Vi har för en stund sedan intagit en god frukostbuffé och ska snart lägga oss i bubbelpoolen. Därefter blir det ett besök på Museum of Death.

So long mina besökare

P.S Huset på bilden har tilllhört den numera avlidne Aaron Spelling. Han lät skriva över huset på sin fru, enligt testamentet. Huset är nu till salu för ca 150 miljoner dollar ! ! ! Någon som känner sig sugen att lägga ett bud? ;O). D.S

Inga kommentarer: