söndag 1 augusti 2010

Jag har rätt och så är det

Jag är så glad att jag kunnat visa så många att de har haft fel hela tiden och jag haft rätt. Allt skitsnack som pågått och fortfarande gör. Men jag lyckades med det ni aldrig har kunnat och aldrig kommer att göra. Hur mycket ni än försöker smutskasta, baktala och bara vara patetiska idioter, så kommer det inte att fungera. Jag vet vad jag har och känner inga som helst tvivel.

Kärlek övervinner allt


6 kommentarer:

Adrian sa...

Det återstår ju att se. Jag känner mig ganska säker också.

Lindsey sa...

Adrian: Jag är (nästan) imponerad över hur många alias du tycks ha men inte vågar visa ditt sanna jag. Men sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Att behandla andra med respekt och bete sig som en vuxen och normal människa verkar inte finnas i ditt medvetande. Men kom ihåg, jag vet mer om dig än du kanske tror ...

Adrian sa...

Du vet just inte ett enda dugg om mig, eller vem jag är. Men jag vet att du tror.

Lindsey sa...

Adrian: Haha jävligt märkligt att du tycks veta så jävla mycket om mig, mitt privatliv och min relation till Rickard. Du borde nog lära dig att hålla igen din trut emellanåt, att vara ödmjuk ibland är bara nyttigt, även för sådana patetiska nollor som dig.

Adrian sa...

Visst är det märkligt hur rykten kan spridas utan att man själv öppnat truten?

Njut medan det varar säger jag bara.

Och vad gäller nolla så säger jag bara; it takes one to know one.

Lindsey sa...

Adrian: Vilken pessimist du är. Du kan fan inte ha ett bra liv och förhoppningsvis är du singel också. För ingen människa skulle stå ut att vara i närheten av någon så tragisk som dig. Det faktum att du är inne på min sida ex antal gånger på dan/natten för att snoka, visar på vilket trist liv du lever.

Och nej, det är inte märkligt hur rykten kan spridas. Det krävs en idiot - som dig, för att det ska hamna hos flera andra idioter. Och det är just vad det bara är: rykten. Eftersom folk vet att det inte ligger någonsomhelst sanning bakom och det faktum att andra kan ha ett bra liv, så måste sådana nollor som dig kommna på lögner för att krydda till din egen tillvaro.

Du kan helt enkelt inte acceptera det faktum att andra har det bättre än dig.

Och ja, jag njuter och ser ner på såana som dig.