fredag 30 juli 2010

Fredagsfin

Jag har gjort mig klar för kvällen. Väntar bara på att älsklingen ska komma hem. Blir filmmys för hela slanten. Till er som har korkade spydigheter att komma med, har jag bara en sak att säga: suck it !!!

5 kommentarer:

Elflord sa...

hahahahaha suck it yourself... tänk vad pengar kan ändra folks åsikter, hur känns det att köpa kärlek?

r1ll0.blogspot.com sa...

Elflord >>> hahahahahaaa hur känns det att vara ett fegt kräk som inte vågar stå för din åsikt, utan måste gömma dig bakom ett alias för att vädra dina patetiska åsikter? Don´t suck it - choke on it. Har du nåt att säga så hälsa på. Du som verkar vara så jävla insatt vet säkert var vi bor. Jag bjuder på kaffe.

Anonym sa...

Det känns bra tack. Jag kan bara inte begripa hur en smart (nåja) pojk som du kan sänka dig till Lindas låga nivå. Det var länge sen det var något drama nu, kan det bero på att du rikard inte har någon annan tjej för stunden? Men du hittar säkert snart någon flirt, då blir det väl som vanligt igen. Tack för kaffe, jag ska påminna dig nästa gång vi ses.

r1ll0.blogspot.com sa...

Anonym >>> För lat för att hitta på ett alias denna gång?
Lova inte för mycket, genom att påminna mig när vi ses skulle du ju bli tvungen att tala om vem du är, och det vet du att du inte har ryggrad till. Tydligen får du någon sorts kick av att snacka skit, vilket bara är patetiskt och fegt.
Kom inte och snacka om nivåer och försök vara nån förstå-dig-påare, den ende som håller låg nivå genom att bete sig som du gör är du själv. Du är bara tragisk. Vore jag inte så likgiltig till det du skriver skulle jag tycka synd om dig.

Emilia sa...

herrejävlar....vad är det för en elak och avundsjuk-jävel som stalkar dig??? Kan det vara någon stackare som är kär i Rickard och är bitter över att Rickard hittat dig??? Eller så är det nån som är bara bitter:P

Ha en härlig helg!! Till den anonyma: ta lite glass så slipper du vara så bitter och sur:D Det är ju sommar, då ska man vara snäll!!