måndag 16 maj 2011

Låsa bloggen på nytt

Funderar starkt på att låsa bloggen återigen, eftersom att det är någon dumjävel med noll hjärnceller som av ren idioti bestämt sig för att befläcka min blogg med dagligen återkommande "Ogilla" med det exakta antalet "4".  Jag skulle önska att blogger införde en funktion där man faktiskt kunde se vilka som trycker "Gilla" och "Ogilla" så att denna/dessa fega kräk inte kan gömma sig bakom en siffra.

5 kommentarer:

Aizza sa...

se det såhär. 4 gånger är denna person inne på din blogg varje gång, och 4 gånger är denna person så passa intresserad av dig och ditt liv, och 4 gånger per dag är denna person så pass avundsjuk på dig och det som händer i ditt liv att bara för att må bättre själv så måste denna person klicka på ogilla för att försöka få dig att må lika dåligt som denna person gör. Ta det som en extrem komplimang istället att människor längtar efter allt det du just har!

Anonym sa...

Men den teorin fungerar inte, för man kan bara klicka gilla eller ogilla 1 gång per ip, det spelar ingen roll om man går in 1 eller 10 gånger om dagen och ogillar det kommer bara att räknas en gång.

Fru Holmboms liv sa...

Håller med Aizza! Och det går visst att gilla eller ogilla flera gånger, testade nyss:D

Skit i de idioter som har så lite att göra att de är och trycker ogilla som underhållning!

Kram

Anonym sa...

Sen testar du att uppdatera sidan och se att antalet är detsamma som innan du testade.

Fru Holmboms liv sa...

jo jag gjorde det...och det går fortfarande att gilla/ogilla flera gånger